Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.02.2013 01:57 - Пеловска на "Новото време", ГЕРБ, СДС, ДПС.Жълтите павета (18+) окървавиха Орлов мост, има ранени.ББ-БАТАЛЬОНА се ПЕРЕУСТРОЯхВА за ПОРЕДЕН път?
Автор: hynky Категория: Регионални   
Прочетен: 7132 Коментари: 14 Гласове:
11

Последна промяна: 20.02.2013 17:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

   Борисов: С протести да не ме плашат.  Давам си оставката на другия ден.  Аз не искам да съм премиер на държава, в която народът се бунтува, каза на 28.11.2011 г. премиерът. Изобщо да не си мислят, че с протест ще ме плашат.  Давам си оставката на другия ден...
...кордонът от униформени тръгна напред, за да изблъскат протестиращите. Така се стигна до тежки стълкновения. Доста хора бяха бити и блъскани от полицията, има ранени, но броят им още не е установен, предаде БНР. В момента голяма част от протестиращите скандират "убийци".  Бул. "Цар Освободител" е осеян с хвърлени камъни, бутилки, остатъци от дрехи, обувки, счупени щитове на жандари...
...Вносителят на писмото с исканията на протестиращите до правителството Даниела Пеловска трябваше да отговаря на неудобни въпроси за връзките си с политиката, вместо да защитава исканията на недоволните на пресконференцията в Министерския съвет.
  В коментар, че дъщеря й е зам.- кмет на столичния район "Изгрев", а синът й е юрисконсулт в Столична община, тя заяви, че „позицията на един човек не е съизмерима с постовете на децата му“.
  Тя беше питана и за връзките си със СДС, като посочи, че е била член на Националния съвет на синята партия.
  Според медийни публикации Пеловска е бивш изпълнителен директор на „Макаронена фабрика" в Добрич,
  управител на "Добруджански протеин" и на „Хранителни стоки" ЕООД, Добрич,         собственик и на хотел в Кранево.
  Тя е сред създателите на СДС в Добрич, била е член на Националния съвет на синята партия.
  През 2005 г. оглавява кандидат-депутатската листа на "Новото време" в Добрич.   
  През 2009 г.. Пеловска е част от екипа на ДПС.
  Друго нейно дете - дъщеря й Сидония, спечели кулинарното шоу „Lord of the Chefs" и получи като награда ресторант в центъра на София.
  По-късно се оказа, че Даниела Пеловска е пращала писмо на Бойко Борисов в качеството му на главен секретар на МВР. В него тя благодари за „светкавичната реакция от Ваша страна в петък вечерта - 14 януари, във връзка с мой много сериозен личен проблем“ и предлага деца на загинали полицаи да „почиват в хотела ми, на мои разноски, който се намира в курорта Кранево - във време по Ваша преценка“.
image Пеловска.----------------------------------------------------------
image

Улицата взе главата на Борисов, тя диктува ритъма Политическият пъзел вече не е същият, смятат анализатори Остри сблъсъци окървавиха Орлов мост, има ранени НЕЗАБАВНАТА ОСТАВКА Е ПОСЛЕДНИЯТ ШАНС НА БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ  image Част от столичните улици в центъра са блокирани с тежки машини. публикувано: 19/02/2013 - 20:42  ---------------------------------------------------------------------------------------








Гласувай:
12



1. hynky - Борисов: С протести да не ме плашат. Давам си оставката на другия ден. Аз не искам да съм премиер на държава, в която народът се бунтува, каза на 28.11.2011 г.
20.02.2013 03:30
Борисов: С протести да не ме плашат. Давам си оставката на другия ден. Аз не искам да съм премиер на държава, в която народът се бунтува, каза на 28.11.2011 г. премиерът. Изобщо да не си мислят, че с протест ще ме плашат. Давам си оставката на другия ден.
цитирай
2. hynky - Така се стигна до тежки стълкновения. Доста хора бяха бити и блъскани от полицията, има ранени, но броят им още не е установен, предаде БНР. В момента голяма ча
20.02.2013 03:48
кордонът от униформени тръгна напред, за да изблъскат протестиращите. Така се стигна до тежки стълкновения. Доста хора бяха бити и блъскани от полицията, има ранени, но броят им още не е установен, предаде БНР. В момента голяма част от протестиращите се колебаят накъде да продължат и скандират на място "убийци". Бул. "Цар Освободител" е осеян с хвърлени камъни, бутилки, и други предмети, остатъци от дрехи, обувки, счупени щитове на жандармерията.
цитирай
3. hynky - Улицата взе главата на Борисов, тя диктува ритъма. Политическият пъзел вече не е същият, смятат анализатори
20.02.2013 04:03
Улицата може да вземе главата на Борисов, тя диктува ритъма
Политическият пъзел вече не е същият, смятат анализатори
цитирай
4. hynky - в момента нищо не може да спре протестите. „Протестиращите нямат говорители, много е трудно да преговаряш с група, която има политически искания, но няма полити
20.02.2013 04:33
в момента нищо не може да спре протестите. Протестиращите нямат говорители, много е трудно да преговаряш с група, която има политически искания, но няма политическо тяло. В момент, в който се очаква радикална промяна, смяна на всичко, което тормози хората, смяната на една персона и заменянето й с друга, удължава агонията
цитирай
5. makont - Няма да ги спрат,
20.02.2013 08:33
те просто ни насъскаха още повече. Мисля, че лъвът се събуди. Поздрави!
цитирай
6. bezmitove - Защо се връзвате на този ФАРС?!
20.02.2013 13:22

12:50 - И ето къде е ключа за палатката!
И Боко Тиквата и министърчето сукалче казаха, че държавата нямала пари да плати, ако бъдели изгонени ЕРП-тата.
Хайде сега се сетете като няма пари държавата кой ще купи дяловете на ЕРП?!
Точно така българските мутри олигарси!
И какво излезе накрая?
Протестиращите(тези, които не са платени) ходят на митингите като си мислят, че протестират срещу мутрите олигарси, а всъщност участват в цирк, чрез който защитават икономическите интереси на мутрите олигарси?!
цитирай
7. mglishev - "Аз не искам да съм премиер на държава, в която народът се бунтува..."
20.02.2013 13:44
И народът, който се бунтува, не иска да си премиер на държава!
цитирай
8. oligarchbg - В първата си реч пред парламента като премиер Борисов обяви, че основната цел на новото правителство е да гарантира и да осъществи европейското развитие на стра
20.02.2013 14:47
В първата си реч пред парламента като премиер Борисов обяви, че основната цел на новото правителство е да гарантира и да осъществи европейското развитие на страната.
цитирай
9. aveboko - Днес Христо Бисеров изрази съмнение дали наистина намерението за оставка ще бъде реализирано.
20.02.2013 15:18
Според някои анализатори силна страна на Борисов е умението му да е гъвкав в различни ситуации, опонентите му обаче не спират да напомнят, че никога не е ясно дали неговото да, утре няма да е не. Дори днес Христо Бисеров изрази съмнение дали наистина намерението за оставка ще бъде реализирано.
цитирай
10. padeniebg - България остана страната с най-ниски доходи в ЕС
20.02.2013 15:37
България остана страната с най-ниски доходи в ЕС бе сред най-честите критики към кабинета като цяло.България остана страната с най-ниски доходи в ЕС бе сред най-честите критики към финансовия министър и кабинета като цяло.
цитирай
11. hynky - Ти Титан Бойко на боклуците ли си? Или Титан Бойко на Тара Милиционерски?
20.02.2013 16:41
Значи според Титан Бойко Милиционерски излиза, че не той и Цветанов са наредили на полицията и жандармерията да пребиват невинни хора?!?
цитирай
12. hynky - ТИТАН БОЙКО МИЛИЦИОНЕРСКИ се подготвя за Деня на Уволнението си ОТ УЛИЦАТА и да се върнел...У дома. Нема Лабаво! От Дома по Убаво нема!
20.02.2013 17:57
ТИТАН БОЙКО МИЛИЦИОНЕРСКИ се подготвя за Деня на Уволнението си ОТ УЛИЦАТА и да се върнел...У дома. Нема Лабаво! От Дома по Убаво нема!
Има ли?--Е, па нема! ЮЖЕН ПОТОК ИЛИ ЮЖЕН ВЯТЪР ЗВУЧИ КАТО ЕХО И ИЗПЪЛНЯВА ОНОВА, КОЕТО Е ДАДЕНОСТ НА ВРЕМЕТО И ДОРИ ТИТАН БОЙКО Е ПОДВЛАСТТА НА...уличните кръвопролития.
цитирай
13. kanas - случайно е казано: Да пази Господ от белязан раним
20.02.2013 21:55
Не случайно е казано: Да пази Господ от белязан човек!Това са раними,обсебващи и с трудно общуване хора!Работил съм с такива, знам го!
цитирай
14. aveboko - БОЙКО, СВИНЕвъде! Развод ми дай, развод ми дай! И повече не ме мъчи! Вземи ми панелите, топлофикация,но въздухът ми остави. Вземи си ГМО-краставицата, ГМО-карто
21.02.2013 21:41
БОЙКО, СВИНЕвъде! Развод ми дай, развод ми дай! И повече не ме мъчи! Вземи ми панелите, топлофикация,но въздухът ми остави. Развод ми дай, развод ми дай и повече не ме мъчи. Вземи си ГМО-краставицата, ГМО-картофите, ГМО-тиквите, панелите! Но въздухът ми остави!
цитирай
15. aveboko - БОЙКО, СВИНЕвъде! Развод ми дай, развод ми дай! И повече не ме мъчи! Вземи ми панелите, топлофикация,но въздухът ми остави. Вземи си ГМО-краставицата, ГМО-карто
21.02.2013 21:42
БОЙКО, СВИНЕвъде! Развод ми дай, развод ми дай! И повече не ме мъчи! Вземи ми панелите, топлофикация,но въздухът ми остави. Развод ми дай, развод ми дай и повече не ме мъчи. Вземи си ГМО-краставицата, ГМО-картофите, ГМО-тиквите, панелите! Но въздухът ми остави!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: hynky
Категория: Регионални
Прочетен: 35953
Постинги: 9
Коментари: 22
Гласове: 51
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031